Σιμεόνε: «Το παιχνίδι ήταν σαν να ''προσκάλεσε'' τον Καράσκο να πάρει το πέναλτι»

Σιμεόνε: «Το παιχνίδι ήταν σαν να ''προσκάλεσε'' τον Καράσκο να πάρει το πέναλτι»

Newsroom
Σιμεόνε: «Το παιχνίδι ήταν σαν να ''προσκάλεσε'' τον Καράσκο να πάρει το πέναλτι»

bet365

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλησε να προστατεύσει τον Γιανίκ Καράσκο για το χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που κόστισε στην Ατλέτικο τη συνέχειά της στην διοργάνωση.

Ο Αργεντινός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ισοπαλίας με 2-2 των «ροχιμπλάνκος» στην έδρας τους κόντρα στις «ασπιρίνες» άπλωσε... δίχτυ προστασίας γύρω από τον ποδοσφαιριστή του.

Ο Βέλγος εξτρέμ αστόχησε σε πέναλτι στην τελευταία φάση του χθεσινού αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λεβερκούζεν και είδε την ομάδα του να αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως η απόφαση του Καράσκο να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι του αντί του «συνήθη υπόπτου» Γκριεζμάν ήταν λογική τηρουμένων των συνθηκών και πως το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και τότε είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Μαδρίτης.

«Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν κουρασμένος. Ο Καράσκο ήταν πιο φρέσκος. Άρπαξε την μπάλα με το που δόθηκε το πέναλτι. Το παιχνίδι ήταν σαν να τον προσκαλούσε να πάρει την ευθύνη. Είχε την αυτοπεποίθηση και για μένα αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξάρουμε. Ο Καράσκο πήρε την απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι, ακριβώς όπως στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, σε μία παρόμοια κατάσταση. Τότε είχε σκοράρει στο τελευταίο λεπτό, σε μία δύσκολη στιγμή, ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδιθεί. Έχει επίσης σκοράρει απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένας από τους παίκτες που είναι στην λίστα με τους εκτελεστές μας. Αν ένας παίκτης ζητήσει το πέναλτι, όπως έκανε ο Καράσκο, οι συμπαίκτες του το δίνουν».

Για τον αποκλεισμό από το Champions League από τους ομίλους της διοργάνωσης:

«Είναι δύσκολη στιγμή. Δεν το περιμέναμε. Δεν είναι μέρος του πρότζεκτ αυτού του κλαμπ. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά είναι η πραγματικότητα. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα στα παιχνίδια που δώσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα