Άιντραχτ - Τότεναμ 0-0: Αλύγιστοι οι Γερμανοί, σπάταλοι οι Spurs (vid)

Newsroom
Άιντραχτ - Τότεναμ 0-0: Αλύγιστοι οι Γερμανοί, σπάταλοι οι Spurs (vid)

bet365

Μπορεί να κυριάρχησε, να έχασε αμέτρητες ευκαιρίες, όμως τελικά η Τότεναμ δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έμεινε στο μηδέν (0-0).

Νέο ματς, ίδια και απαράλλαχτη Τότεναμ! Για τέταρτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι οι Spurs δεν κατάφεραν να σκοράρουν, σπατάλησαν ένα κάρο ευκαιρίες στη Γερμανία και μοιραία έμειναν στο 0-0 απέναντι στην αλύγιστη Άιντραχτ, αποτυγχάνοντας να εκμεταλλευτούν την βαριά ήττα της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ.

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα, οι Λονδρέζοι αδυνατούσαν να βρουν τον τρόπο για να ανοίξουν το σκορ, με τους Κέιν και Σον να σπαταλούν δυο μοναδικές στιγμές από πλεονεκτική θέση. Στο 50΄η Άιντραχτ παραλίγο να τιμωρήσει την Τότεναμ για τη δυστοκία της, όμως το πλασέ του Κνάουφ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γιορίς. Η Τότεναμ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, άγγιξε το γκολ με τον Σον στο 52΄, όμως στο τέλος της ημέρας φαίνεται πως απλώς δεν ήταν της μοίρας της γραφτό....

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Άιντραχτ να παίρνει τον βαθμό και να συγκατοικεί με τους Spurs στη δεύτερη θέση, με αμφότερες τις δυο ομάδες να παραμένουν ακόμα και σε τροχιά κορυφής μετά και τη βαριά ήττα της Σπόρτινγκ από τη Μαρσέιγ.

Άιντραχτ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Γιάκιτς, Κνάουφ, Σο, Ρόντε, Καμάντα, Λίντρστρομ, Κόλο Μουάνι

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ, Έμερσον, Χόιμπεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Ριτσάρλισον, Σον, Κέιν

Αποτελέσματα

Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ 4-1
Άιντραχτ - Τότεναμ 0-0

Βαθμολογία

1. Σπόρτινγκ 6 (6-4)
2. Τότεναμ 4 (2-2)
3. Άιντραχτ 4 (1-3)
4. Μαρσέιγ 3 (4-4)

Επόμενη αγωνιστική (12/10)

Τότεναμ - Άιντραχτ
Σπόρτινγκ - Μαρσέιγ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα