Μπάγερν Μονάχου - Πλζεν 5-0: Πεντάρα δια... περιπάτου και 3/3

Μπάγερν Μονάχου - Πλζεν 5-0: Πεντάρα δια... περιπάτου και 3/3

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει «απόλυτη» στον τρίτο όμιλο του Champions League, καθώς νίκησε χωρίς να... ιδρώσει τη Βικτόρια Πλζεν στη Βαυαρία με 5-0 και έκανε το 3/3. Δυο γκολ ο φανταστικός Λιρόι Σανέ, από ένα οι Γκνάμπρι, Μανέ και Τσούπο Μότινγκ.

Η επιβλητική Μπάγερν Μονάχου «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την ουραγό του τρίτου ομίλου του Champions League, Βικτόρια Πλζεν, με 5-0 και συνεχίζει «απόλυτη», καθώς έχει τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έμειναν αήττητοι για 31ο συνεχόμενο παιχνίδι της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και «έσπασαν» το αντίστοιχο ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς βαθμό οι πρωταθλητές Τσεχίας, οι οποίοι έχουν συντελεστή τερμάτων μέχρι στιγμής 1-12.

Οι Βαυαροί χρειάστηκαν μόλις ένα 20λεπτο για να «τελειώσουν» το ματς. Στο 7' ο εξαιρετικός Λιρόι Σανέ έκανε υπέροχη ενέργεια, βρήκε χώρο και με εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν έξι λεπτά για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους. Στο 13' ο Γκορέτσκα έβγαλε ασίστ με εξαιρετική κάθετη στον Γκνάμπρι, ο Γερμανός κοντρόλαρε και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο 20' ο τρίτος της γραμμής κρούσης, Σαντιό Μανέ έκανε το 3-0, όταν με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε τέσσερις αμυντικούς, πάτησε περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό τελείωμα.

Η... κλασική Μπάγερν δεν «σταμάτησε» στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε ακόμα δυο φορές τον δρόμος προς τα δίχτυα. Στο 51' ο Μανέ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Σανέ «κατέβασε» άψογα και σούταρε για το 4-0, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Τσούπο Μότινγκ έβαλε το... κερασάκι στην «τούρτα». Ο Γκορέτσκα με νέα εξαιρετική κάθετη μοίρασε τη δεύτερη του ασίστ στο ματς και ο Καμερουνέζος πλάσαρε για το τελικό 5-0.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό (72' Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις (46' Στάνισιτς), Γκορέτσκα (72' Ζάμπιτσερ), Χράφενμπερχ, Σανέ (58' Τελ), Μουζιάλα (46' Τσούπο Μότινγκ), Γκνάμπρι, Μανέ

Πλζεν: Τβρντον, Χόλικ, Χέιντα (63' Τιτζάνι), Πέρνιτσα, Χάβελ, Κάλβαχ, Εντιάιγ, Κόπιτς (57' Γίρκα), Βλκάνοβα (46' Γεμέλκα), Μοσκέρα (86' Πιλάρ), Τσόρι (58' Μπάσεϊ)

Αποτελέσματα

Μπάγερν Μονάχου - Πλζεν 5-0
Ίντερ - Μπαρτσελόνα 4/10, 22:00

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 9 (9-0)
  2. Μπαρτσελόνα 3 (5-3)
  3. Ίντερ 3 (2-2)
  4. Βικτόρια Πλζέν 0 (1-12)

Επόμενη αγωνιστική 12/10

Πλζεν - Μπάγερν
Μπαρτσελόνα - Ίντερ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα