Λίβερπουλ - Ρέιντζερς: Με βασικό Τσιμίκα και 4-4-2 οι Reds

Newsroom
Λίβερπουλ - Ρέιντζερς: Με βασικό Τσιμίκα και 4-4-2 οι Reds

bet365

Η Λίβερπουλ θα κατέβει στο εντός έδρας ματς με τη Ρέιντζερς με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα και αλλαγή σχηματισμού από 4-3-3 σε 4-4-2. Για πρώτη φορά στην αποστολή της Ίντερ στο Champions League o Νίκος Μπότης απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ «ανακατέβει» την τράπουλα στο ματς με τη Ρέιντζερς στο «Άνφιλντ» για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Γερμανός επέλεξε να αλλάξει τον σχηματισμό από το κλασικό του 4-3-3 σε 4-4-2, με δίδυμο στη γραμμή κρούσης τους Ντιόγκο Ζότα και Ντάργουις Νούνιες. Στον άξονα στο πλευρό του αρχηγού Τζόρνταν Χέντερσον θα είναι ο Τιάγκο. Βασικός για ακόμα ένα ματς ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, Κώστας Τσιμίκας, καθώς παραμένει εκτός ο Άντι Ρόμπερτσον.

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Μπότης θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο της Ίντερ σε αγώνα Champions League, αφού συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Τσιμίκας, Χέντερσον Τιάγκο, Ντίας, Σαλάχ, Ζότα, Νούνιες

⭐ TEAM NEWS ⭐

How we line up to face @RangersFC tonight in the #UCL!

Για την Ρέιντζερς, στον πάγκο θα βρεθεί ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα