Τσέφεριν: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω ή θα γράψω ένα βιβλίο για όσα έγιναν το τριήμερο της European Super League»

Newsroom
Ο Τσέφεριν

bet365

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για την European Super League λέγοντας πως δεν πιστεύει πως θα απασχολήσει ξανά το ποδοσφαιρικό κοινό για τα επόμενα 10-15 χρόνια ενώ περιέγραψε και τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε εκείνες τις μέρες.

Ο πρόεδρος της UEFA παραχώρησε δηλώσεις στο «rtvslo» στις οποίες αναφέρθηκε στο θέμα της ESL, την οποία επικαλέστηκε και πάλι πριν λίγες μέρες ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ανέφερε πως θεωρεί πως το σχέδιο αυτό, παρά την επιμονή τριών συγκεκριμένων ιδιοκτητών, θα σιγήσει για το εγγύς μέλλον ενώ δεν παρέλειψε να περιγράψει το δύσκολο εκείνο τριήμερο που βίωσε επισημαίνοντας πως ίσως γράψει και βιβλίο γι' αυτό κάποια στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την ESL ο Αλεξάντερ Τσέφεριν:

«Αμφιβάλλω πως ιδέες σαν αυτή της European Super League θα εμφανιστούν ξανά μέσα στα επόμενα 10-15 χρόνια. Έχουμε τρεις προέδρους ομάδων που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα εγωιστικά τους σχέδια, αλλά από την πλευρά ήταν οι πρώτοι που γράφτηκαν στο Champions League υπό τον φόβο να αποβληθούν. Οι αγγλικές ομάδες δεν θα συναντηθούν ξανά και δεν βλέπω σοβαρό ανταγωνισμό χωρίς τις αγγλικές ομάδες, οι οποίες είναι πιθανότατα οι πιο σπουδαίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

«Αυτές οι μέρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Όταν έρθει η ώρα, θα μπορώ να πω περισσότερα ή να γράψω ένα βιβλίο που θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Εκείνες τις μέρες δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα και δεν έπινα για 48 ώρες. Έλαβα τηλεφωνήματα τόσο υποστηρικτικά όσο και απειλητικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα