Champions League: Δύσκολα στην επόμενη φάση Ντιναμό και Λουντογκόρετς!

Champions League: Δύσκολα στην επόμενη φάση Ντιναμό και Λουντογκόρετς!

Newsroom
Champions League: Δύσκολα στην επόμενη φάση Ντιναμό και Λουντογκόρετς!

bet365

Με... άγχος στον 3ο προκριματικό Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λουντογκόρετς, αντίθετα η Πλζεν και η Πιούνικ πέτυχαν εύκολες νίκες. Πρόκριση και για Σέριφ. 

Μετά την πρόκριση - θρίλερ της Μίντιλαντ, στην επόμενη φάση βρίσκονται και οι: Πλζεν, Σέριφ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λουντογκόρετς και Πιούνικ. Οι Τσέχοι μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) στη Φινλανδία, επικράτησαν πολύ εύκολα με 5-0 εντός της Ελσίνκι. Ο Σίκορα πέτυχε δυο γκολ, ενώ σκόραραν και οι Πέμιτσα, Χέιντα και Κλίμεντ. Εύκολα στην επόμενη φάση και η Πιούνικ. Η ομάδα από το Ερεβάν παρά την εντός έδρας ήττα, διέλυσε με 4-1 τη Ντουντελάνζ και βρέθηκε στον 3ο γύρο. Η Σέριφ με γκολ του Γιανσάνε στο 88' επικράτησε 1-0 της Μάριμπορ (0-0) και πήρε μια σημαντική πρόκριση.

Η Λουντογκόρετς παρουσιάστηκε στην Ιρλανδία με το «μαξιλαράκι» του 3-0 της Βουλγαρίας, ωστόσο τα βρήκε δύσκολα, μιας και η Σάμροκ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Ωστόσο, οι Βούλγαροι που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 51' πέτυχαν γκολ... πρόκρισης στο 90' με τον Κάουλι.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το 2-2 στην Κροατία τα βρήκε σκούρα στη Βόρεια Μακεδονία κόντρα στη Σκούπι. Τη λύση στη ρεβάνς έδωσε ο Αντέμι στο 47ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 1-0.

Τα αποτελέσματα στο Champions League:

ΑΕΚ Λάρνακας - Μίντιλαντ 1-1
Πλζεν - Ελσίνκι 5-0
Σέριφ Τίρασπολ - Μάριμπορ 1-0
Ντουντελάνζ - Πιούνικ Ερεβάν 1-4
Σάμροκ Ρόβερς - Λουντογκόρετς 2-1
Σκούπι - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1

Στο Conference League η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ παρά τη λευκή ισοπαλία με την TNS (0-0) πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ Τομπόλ (1-0) και Μπαλκάνι (6-0) πανηγύρισαν με νίκες την πρόκριση απέναντι σε Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και Λα Φιορίτα αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα στο Conference League:

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Τομπόλ 0-1
TNS - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ 0-0
Μπαλκάνι - Λα Φιορίτα 6-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα