Ολυμπιακός: Οι τέσσερις νέες υποψηφιότητες για την αρχική 11άδα με τη Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις νέες υποψηφιότητες για την αρχική 11άδα με τη Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις νέες υποψηφιότητες για την αρχική 11άδα με τη Μακάμπι Χάιφα

bet365

Τέσσερις τουλάχιστον παίκτες που δεν ήταν βασικοί διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την ερχόμενη Τετάρτη και το ματς με Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός εκτιμάται πως θα έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις στην 11άδα του σε σχέση με το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, που έληξε 1-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε εκείνον τον αγώνα ξεκίνησε με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ, τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Κανέ στον άξονα, τους Ζίνκερναγκελ, Μασούρα στα άκρα και τον Αγκιμπού Καμαρά πίσω από τον Τικίνιο.

Τώρα ενόψει της ρεβάνς της 27ης Ιουλίου (22.00, COSMOTE TV) στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι ιδιαίτερα πιθανό να προκύψουν αλλαγές είτε με 4-3-3 σχηματισμό είτε με ένα 4-2-3-1. Το 4-3-3 δείχνει πάντως να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μαντί Καμαρά αντί του Αγκιμπού πίσω από τον επιθετικό και από εκεί και πέρα είναι ανοιχτό να προκύψει και άλλη αλλαγή στο κέντρο με υποψήφιο τον Μπουχαλάκη ή μία εκ των άλλων επιλογών στα χαφ (όπως πχ Κούντε).

Πίσω από τον επιθετικό ή στα άκρα μπορεί να τοποθετηθεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που μπήκε ως αλλαγή (όπως και ο Μαντί) στον αγώνα στο Ισραήλ. Ένας ακόμα υποψήφιος για τη βασική 11άδα είναι ο Ελ Αραμπί, παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει, να πάρει φάουλ, να απειλήσει και να σκοράρει. Εάν πάμε στην επιλογή του 4-3-3 λοιπόν μπορεί να είναι διαφορετικοί οι δύο χαφ, ο ένας εξτρέμ και ο φορ. Βέβαια οι τελικές αποφάσεις του κόουτς Μαρτίνς θα προκύψουν από Δευτέρα και μέχρι και την ημέρα του ματς. Μένει να φανεί και η διαχείριση του Ζίνκερναγκελ, που όπως είπε ο Ίβηρας τεχνικός είχε μία ενόχληση στο ματς στο Ισραήλ. «Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί και να παίζει περισσότερο από 45 λεπτά. Θέλαμε να τον προφυλάξουμε (αναφέρεται στην ημέρα του αγώνα) γιατί αισθάνθηκε μία ενόχληση. Βασικά θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο και γι' αυτό έγινε η αλλαγή του», είχε τονίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει σε σχέση με τον πρώτο αγώνα παραπάνω πίεση από τον Ολυμπιακό προς τον αντίπαλό του. Να μην του αφήσει τόσους χώρους και παράλληλα να είναι πιο ουσιαστικός μπροστά αλλά και γενικά πιο δημιουργικός.

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα