Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο και οι άλλες λύσεις για τα άκρα της άμυνας στην ευρωπαϊκή λίστα

Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο και οι άλλες λύσεις για τα άκρα της άμυνας στην ευρωπαϊκή λίστα

Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο και οι άλλες λύσεις για τα άκρα της άμυνας στην ευρωπαϊκή λίστα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις επιλογές του για τα άκρα της άμυνας για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς έχοντας τρία μπακ στη λίστα Α της Ευρώπης.

Παραδοσιακά κάθε φορά η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού σηκώνει έξτρα συζήτηση για τις επιλογές της αλλά και το εάν κάτι θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς. Σε αυτήν την περίπτωση η λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας αφορά στους δύο αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα στις 20 και 27 Ιουλίου για τα προκριματικά του Champions League.

Σε αυτήν τη λίστα δεν βρίσκεται ο Άβιλα, ο Ισπανός δεξιός μπακ (ίσως και μία μίνι έκπληξη παρότι είχε προβληματίσει αγωνιστικά με τον Άρη). Από την άλλη στη λίστα Α βρίσκονται δύο δεξιά μπακ, ο Βρσάλικο που αποκτήθηκε για βασικός αλλά και ο Ανδρούτσος, που έχει το συν ότι είναι Έλληνας. Από αριστερά μπακ υπάρχει μόνο ο Ρέαμπτσιουκ (δεν είναι στη λίστα ο Κούτρης) στη λίστα Α και στη λίστα Β είναι ο Κίτσος.

Τώρα σε επίπεδο δοκιμών στα άκρα της άμυνας έχουν δοκιμαστεί και οι Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα και Κανέ. Ο Σισέ με τον Μπα έχουν παίξει στα άκρα και σε επίσημα ματς αλλά δεν είναι τόσα πολλά. Ο δε Κίτσος δεν είναι κλασικό αριστερό μπακ αλλά μετατοπίστηκε εκεί.

Πρακτικά δηλαδή στην υπάρχουσα ευρωπαϊκή λίστα υπάρχει ένα καθαρόαιμο δεξί μπακ, ο Βρσάλικο και ένα καθαρό αριστερό μπακ, ο Ρέαμπτσιουκ. Πλην των ακραίων μπακ βέβαια σχετικά με τη λίστα υπάρχει και το ενδιαφέρον πως ο Μαρτίνς πήρε και τους τέσσερις φορ του: Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τικίνιο αλλά και Χασάν. Εξ αυτών ο Αμπουμπακάρ βέβαια παίζει και στα άκρα και πίσω από τον φορ ενώ στα... φτερά παίζουν φυσικά οι Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Καρβάλιο.

Ως προς τα ακραία μπακ πάντως η λογική υπαγορεύει πως το πιο βαρύ φορτίο θα σηκώσουν σε αυτά τα παιχνίδια ο Βρσάλικο και ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Ολυμπιακός βέβαια να θυμίσουμε πως προσπαθεί να κλείσει και έναν ακόμα αριστερό μπακ ενώ έχει τη δυνατότητα δύο αλλαγών στη λίστα αυτή μέχρι και τις 19 Ιουλίου, δηλαδή μία ημέρα πριν το πρώτο ματς με τη Μακάμπι.

Οι ακραίοι μπακ της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού

  • Δεξιά μπακ: Βρσάλικο και Ανδρούτσος
  • Αριστερά μπακ: Ρέαμπτσιουκ και Κίτσος
@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα