Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδός των «Reds» μπαίνει κανονικά με το εισιτήριό του και δέχεται δακρυγόνα στο πρόσωπο από την αστυνομία (vid)

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδός των «Reds» μπαίνει κανονικά με το εισιτήριό του και δέχεται δακρυγόνα στο πρόσωπο από την αστυνομία (vid)

bet365

Την ώρα που ένας οπαδός της Λίβερπουλ είχε χτυπήσει το barcode του εισιτηρίου του για να περάσει κανονικά στο «Σταντ ντε Φρανς», ένας αστυνομικός έριξε δακρυγόνα με κατεύθυνση το πρόσωπο του άτυχου φίλου των «Reds».

Επεισόδια και σκηνές χάους διαδραματίστηκαν στο «Σταντ Ντε Φρανς» λίγο πριν την καθυστερημένη έναρξη του τελικού του Champions League. Εξω από το γήπεδο υπήρξαν συμπλοκές έξω από ορισμένες θύρες μεταξύ της αστυνομίας και των οπαδών της Λίβερπουλ, καθώς δεκάδες οπαδοί του αγγλικού συλλόγου προσπάθησαν να μπουκάρουν στις κερκίδες χωρίς να έχουν εισιτήριο στα χέρια τους, επιχειρώντας να κάνουν το γνωστό «ντου».

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που απεικονίζει τους φίλους της Λίβερπουλ να σπάνε τα τουρνικέ και να εισβάλουν στο γήπεδο, ξεφεύγοντας από τις αρχές, με την αστυνομία να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού σε φιλάθλους της Λίβερπουλ που περίμεναν στην ουρά για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Το πιο τρομακτικό απ' όλα όμως είναι η εικόνα ενός φίλου της Λίβερπουλ, ο οποίος χτύπησε κανονικά το barcode του εισιτηρίου του για να περάσει κανονικά στο «Σταντ ντε Φρανς» αλλά εκείνη τη στιγμή ένας αστυνομικός έριξε δακρυγόνα με κατεύθυνση το πρόσωπο του άτυχου φίλου των «Reds».

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα