Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Γκάρι Νέβιλ και Ριτσάρλισον χλεύασαν την ήττα των «Reds» (vid)

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Γκάρι Νέβιλ και Ριτσάρλισον χλεύασαν την ήττα των «Reds» (vid)

bet365

Γκάρι Νέβιλ και Ριτσάρλισον πανηγύρισαν και παράλληλα χλεύασαν την Λίβερπουλ για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Λίβερπουλ δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον τρόπο που θα ήθελε, μιας και είδε την Ρεάλ να σκαρφαλώνει στην κορυφή της Ευρώπης για την 14η φορά στην ιστορία της. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι χάρηκαν με την αποτυχία των «Reds». Πρώτος απ' όλους ο Γκάρι Νέβιλ,

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεπαρουσιαστής, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μαζί με φίλους των «κόκκινων διαβόλων», με το τελευταίο σφύριγμα στο «Σταντ ντε Φρανς», δημοσιεύοντας μάλιστα και βίντεο στα social media.

«Είναι πραγματικά φυσιολογικό να είσαι χαρούμενος αν είσαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι εκστασιασμένος», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Γκάρι Νέβιλ.

Από την άλλη τρισευτυχισμένος με την ήττα της Λίβερπουλ ήταν και ο Ριτσάρλισον της Έβερτον, ο οποίος θέλησε να χλευάσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αναρτώντας μια φωτογραφία, όπου αναπαριστά τον ίδιο να οδηγεί το λεωφορείο τη Λίβερπουλ, δείχνοντας τη δυσκολία που αντιμετώπισε το πούλμαν της αγγλικής ομάδας κατά την άφιξή της στο γήπεδο.

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα