Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδός πλήρωσε μέχρι και 32.000 ευρώ για τέσσερα εισιτήρια στον τελικό (vid)

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδός πλήρωσε μέχρι και 32.000 ευρώ για τέσσερα εισιτήρια στον τελικό (vid)

bet365

Οπαδός χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του προκειμένου να παρευρεθεί στο «Σταντ ντε Φρανς» για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό, καθώς όπως ο ίδιος παραδέχθηκε έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 32.000 ευρώ για να προμηθευτεί τέσσερα εισιτήρια!

Σε δυσθεώρητα ύψη ανέβηαν οι τιμές των εισιτηρίων στη μαύρη αγορά για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς παρά το sold out πολλοί ενδιαφερόμενοι κατάφεραν να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» έστω και την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, οι τιμές των εισιτηρίων στην μαύρη αγορά ξεκινούσαν από 5.000 ευρώ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα εισιτήρια ήταν για ποσά άνω των 9.000 λιρών στερλίνων, που ισοδυναμούν με περίπου 10.500 ευρώ! Και όλα αυτά την ώρα που οι κανονικές τιμές των εισιτηρίων που διατέθηκαν νόμιμα ήταν από 50 έως 578 ευρώ...

Μάλιστα, ένας οπαδός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη του προκειμένου να παρευρεθεί στο «Σταντ ντε Φρανς», καθώς όπως ο ίδιος παραδέχθηκε πλήρωσε 32.000 ευρώ για να προμηθευτεί τέσσερα εισιτήρια!

@ftbl What is the maximum a UCL Final ticket should cost? 💸🤑 @pechefootball #ftblucl ♬ original sound - FTBL
@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα