Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Χαμός από τους οπαδούς της Βασίλισσας ενόψει της ρεβάνς (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Χαμός από τους οπαδούς της Βασίλισσας ενόψει της ρεβάνς (vid)

bet365

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι οπαδοί της Βασίλισσας ζουν και αναπνέουν για τον «τελικό» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που θα ξεκαθαρίσει μια και καλή ποια εκ των Ρεάλ και Σίτι θα πάρει το εισιτήριο για Παρίσι, ο κόσμος των Μερένγκες έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα γύρω από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Χιλιάδες οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης και έκαναν τη μέρα... νύχτα από τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα, ενώ ανάλογου μεγέθους ήταν και η υποδοχή που επιφύλαξαν στην αποστολή των Μαδριλένων κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

Πάντως η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δεν θα περιοριστεί μόνο εκτός του σταδίου, αφού ο κόσμος της Βασίλισσας έχει ετοιμάσει και ένα μεγαλεπήβολο κορεό με πρωταγωνιστή τον MVP της φετινής σεζόν, Καρίμ Μπενζεμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα