Τιάγκο - Λίβερπουλ: MVP της νίκης κόντρα στη Βιγιαρεάλ (vid)

Newsroom
Τιάγκο - Λίβερπουλ: MVP της νίκης κόντρα στη Βιγιαρεάλ (vid)

bet365

Ρεσιτάλ στις μακρινές μεταβιβάσεις, παρών όπου χρειαζόταν για να αναχαιτίζει επιθέσεις και να μοιράζει παιχνίδι, ο Τιάγκο Αλκάνταρα ήταν «μαεστρικός» για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και δικαίως κέρδισε τον τίτλο του MVP.

Σαλάχ και Μανέ συνεργάστηκαν στη φάση του 2-0. Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ρόμπερτσον «όργωσαν» τις πλευρές τους και παρήγαγαν παιχνίδι ασταμάτητα. Αυτός, όμως, που «έλαμψε» όσο κανείς άλλος από τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο Ισπανός χαφ χάρισε ένα «masterclass» στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ απέναντι στο Κίτρινο Υποβρύχιο, τελείωσε το ματς με 9/9 μακρινές μεταβιβάσεις και την ίδια ευχέρεια από κάθε γωνία και απόσταση, σημείωσε ποσοστό επιτυχίας στις πάσες ανώτερο του 96%, ενώ είχε και πέντε αναχαιτίσεις της μπάλας. Με λίγα λόγια, ήταν ο MVP των Reds στον πρώτο ημιτελικό, τίτλος που επικυρώθηκε και με το ανάλογο βραβείο από την UEFA μετά το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, ο Τιάγκο θα μπορούσε να έχει προσθέσει το όνομά του και στη λίστα των σκόρερ, αλλά ο «κεραυνός» που δοκίμασε στο πρώτο μέρος τράνταξε το κάθετο δοκάρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα