Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ: Οι φίλοι των Reds χειροκρότησαν το κοινό του Υποβρύχιου μετά το ματς (vid)

Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ: Οι φίλοι των Reds χειροκρότησαν το κοινό του Υποβρύχιου μετά το ματς (vid)

bet365

Οι φίλοι της Λίβερπουλ δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό μετά το τέλος του ημιτελικού κόντρα στη Βιγιαρεάλ, χειροκροτώντας τους ταξιδιώτες από το Βίλα Ρεάλ για την τρομερή τους παρουσία στο «Άνφιλντ» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο χορτάρι η Λίβερπουλ ήταν πραγματική κυρίαρχος. Με τελικές 20-2, με τον απόλυτο έλεγχο και τις προϋποθέσεις να τελειώσει πρόωρα την πρόκριση, το τελικό 2-0 ήταν το μίνιμουμ σκορ με βάση την εικόνα του αγώνα. Στις κερκίδες του «Άνφιλντ», όμως, είχαμε... ισοπαλία. Οι φίλοι των Reds αντίκρισαν ένα από τα πιο ενθουσιώδη κοινά που έχουν παρευρεθεί ποτέ στο πέταλο των φιλοξενούμενων, αυτό της Βιγιαρεάλ, από 3.000 φίλους φανατικούς υποστηρικτές της που έκαναν το ταξίδι για το Μέρσεϊσαϊντ.

Οι φίλαθλοι του Κίτρινου Υποβρύχιου έστησαν τρομερή ατμόσφαιρα, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό ακόμα και στο διάστημα της «ψυχρολουσίας» για την ομάδα τους και η ηχηρή και δυναμική τους παρουσία εκτιμήθηκε από τους υποστηρικτές των Κόκκινων, οι οποίοι μετά το τέλος του ματς έδωσαν ζεστό χειροκρότημα προς την κίτρινη εξέδρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα