Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Γκολ ο Μάουντ και «φωτιά» στη ρεβάνς (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Γκολ ο Μάουντ και «φωτιά» στη ρεβάνς (vid)

bet365

O Mέισον Μάουντ έβαλε μπροστά την Τσέλσι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έβαλε την κάτοχο του Champions League στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η Τσέλσι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά του Champions League. Οι Λονδρέζοι βρήκαν γκολ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση, όταν μετά από συνεργασία του Τίμο Βέρνερ με τον Μέισον Μάουντ ο δεύτερος βρήκε χώρο στην «καρδιά» της άμυνας των «Μερένγκες», με δυνατό σουτ νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά για το 0-1 και έβαλε «φωτιά» στον αγώνα. Οι «Μπλε» θέλουν νίκη με διαφορά δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση. O Mάουντ έγινε ο τρίτος Άγγλος που σκοράρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εναντίον της Ρεάλ στη Μαδρίτη, μετά τον Αλαν Σμιθ το 2001 και τον Ντάνι Γουέλομπεκ το 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα