Ρεάλ Μαδρίτης: Προπονητής κόντρα στην Τσέλσι ο υιός Αντσελότι, αλλά απαγορεύεται να δίνει οδηγίες

Ρεάλ Μαδρίτης: Προπονητής κόντρα στην Τσέλσι ο υιός Αντσελότι, αλλά απαγορεύεται να δίνει οδηγίες

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από τον πάγκο της Ρεάλ στο ματς κόντρα στην Τσέλσι λόγω covid και ο γιος του, Ντάβιντε, θα κοουτσάρει στη θέση του, αλλά δεν θα μπορεί να δώσει οδηγίες ή να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς!

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να πάρει ευνοϊκό σκορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ενόψει της ρεβάνς και όλα δείχνουν πως θα το επιχειρήσει χωρίς τον προπονητή της. Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται σε καραντίνα έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, έχασε το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Θέλτα και η παρουσία του στο Λονδίνο για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι (6/4, 22:00, Cosmotesport2HD, Live Gazzetta) θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού βγει το αποτέλεσμα του τελευταίου μοριακού τεστ που υποβλήθηκε.

Έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει τα ηνία των Μερένγκες ο γιος του, Ντάβιντε Αντσελότι. Ο 32χρονος ανερχόμενος coach και βοηθός του πατέρα του από τη θητεία του στη Μπάγερν, κάθισε στην άκρη του πάγκου στο παιχνίδι της La Liga απέναντι στη Θέλτα, δίχως, όμως, να σηκωθεί ποτέ για να δώσει οδηγίες. Κι αυτό διότι απαγορεύεται να το κάνει καθώς δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα!

Ο υιός Αντσελότι κατέχει το UEFA A, με την καλύτερη, μάλιστα, βαθμολογία ανάμεσα στους αποφοίτους της τάξης του, ωστόσο, η ισπανική ομοσπονδία και η UEFA θέτουν ως προαπαιτούμενο το UEFA Pro για να μπορεί ένας προπονητής να δίνει οδηγίες και να παρευρίσκεται στις συνεντεύξεις Τύπου.

Στην περίπτωση του Ντάβιντε Αντσελότι, λοιπόν, δεν επιτρέπεται τίποτα από τα δύο και μάλιστα, ο μοναδικός που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ήταν ο Τιμπό Κουρτουά από πλευράς των Μαδριλένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα