Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν: Με Κρόος στην ενδεκάδα οι Μερένγκες, πάνοπλοι οι Παριζιάνοι

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν: Με Κρόος στην ενδεκάδα οι Μερένγκες, πάνοπλοι οι Παριζιάνοι

bet365

Ο Κρόος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα βρεθεί στο βασικό σχήμα της Βασίλισσας, την ίδια ώρα που η Παρί θα παραταχθεί με τη φονική τριπλέτα Μέσι-Μπαπέ- Νεϊμάρ στο χορτάρι του «Μπερναμπέου».

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League.

Στο βασικό σχήμα των Μερένγκες βρίσκεται το όνομα του Τόνι Κρόος, ο οποίος τελικά κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό και να δηλώσει κανονικά το παρών αντί του Εντουαρντό Καμαβινγκά.

Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι διαθέτουν όλα τους τα μεγάλα «όπλα» τους για την κρίσιμη αναμέτρηση, με τη φονική τριπλέτα να δεσπόζει στη γραμμή κρούσης.

Σε αντίθεση με την πρώτη αναμέτρηση στο Παρίσι που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, ο Νεΐμάρ αυτή τη φορά θα ξεκινήσει βασικός, ενώ στην αιχμή του δόρατος θα τον πλαισιώσουν και οι Λιονέλ Μέσι - Κιλιάν Μπαπέ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο, Βαλβέρδε, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο, Βινίσιους, Μπενζεμά

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ντανίλο, Παρέδες, Βεράτι, Νεϊμάρ, Μέσι, Μπαπέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα