Μπενζεμά: «Ολοι γνωρίζουν ότι ο Μπαπέ θα παίζει μια μέρα στην Ρεάλ» (vid)

Κώστας Τόπας
Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, άφησε μια σημαντική υπόδειξη για το μεταγραφικό μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρουν τις δυνάμεις τους απόψε (15/02, 22:00, Cosmotesport2 HD, Live Gazzetta), για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

Οπως είναι λογικό τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν στην Ισπανία πριν από μερικές ημέρες, έχει δώσει τα χέρια με την Ρεάλ, ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του συμπατριώτη του, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, αποκαλύπτοντας πως αργά ή γρήγορα ο Κιλιάν Μπαπέ θα βρίσκεται στη Μαδρίτη για λογαριασμό των «μερένγκες».

«Το να παίζεις εναντίον του Κιλιάν είναι ξεχωριστό γιατί παίζουμε μαζί στην εθνική ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι μια μέρα θα μπορούσε να έρθει στη Μαδρίτη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίξεις πρώτα αυτό το παιχνίδι και να το κερδίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέντευξη Τύπου.