Champions League: Ψήφισε τις ομάδες που θα περάσουν στους «8» (poll)

Champions League: Ψήφισε τις ομάδες που θα περάσουν στους «8» (poll)

bet365

Τα ζευγάρια των «16» του Champions League κληρώθηκαν με τη... δεύτερη και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις αναμετρήσεις τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ποιες θα περάσουν, όμως, στους «8»; Ψήφισε στο poll του Gazzetta.

Η κλήρωση των «16» του Champions League ήταν επεισοδιακή, εξελίχθηκε σε φιάσκο με την επανάληψή της τρεις ώρες αργότερα, αλλά τα οκτώ ζευγάρια είναι επιτέλους γνωστά και... οριστικά. Στη δεύτερη απόπειρα, η κληρωτίδα έβγαλε σούπερ «μονομαχία» ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στην άλλοτε «εχθρό» στα Clasico, ο Σέρχιο Ράμος ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του και ο Κιλιάν Μπαπέ για να αντιμετωπίσει την πιθανή... επόμενη, λίγους μήνες μετά το μεταγραφικό σίριαλ που δοκίμασε τις σχέσεις των δύο club. Αναμφίβολα, το πιο ξεχωριστό και δυνατό ζευγάρι που ασφαλώς δυσαρέστησε αμφότερες, καθώς την πρώτη φορά είχαν κληρωθεί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Η Λίβερπουλ θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, η Μπάγερν έπεσε στα... μαλακά με αντίπαλο τη Ζάλτσμπουργκ, ενώ η Τσέλσι ήταν η πιο τυχερή από όλα τα μεγάλα ονόματα καθώς και στις δύο κληρώσεις διασταυρώθηκε με τη Λιλ!

Ποιος θα περάσει, λοιπόν στους «8»; Η άνοιξη αργεί ακόμη, η εικόνα των ομάδων ενδέχεται να έχει αλλάξει ως τότε, αλλά υπάρχει ένα επαρκές δείγμα στα μισά της περιόδου για τις «16» μονομάχους. Το Gazzetta σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε τον νικητή του κάθε ζευγαριού, μέσω του παρακάτω poll.

Powered by Quiz Maker

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα