Τσιμίκας - Σαλάχ: Η αδελφική selfie στο αεροπλάνο για Μιλάνο

Newsroom
Τσιμίκας - Σαλάχ: Η αδελφική selfie στο αεροπλάνο για Μιλάνο

bet365

Χαμογελαστοί και σε διπλανές θέσεις στο αεροπλάνο, Κώστας Τσιμίκας και Μο Σαλάχ έβγαλαν selfie κατά τη διάρκεια της πτήσης για Μιλάνο, την οποία ανέβασε ο Αιγύπτιος στα social media.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μο Σαλάχ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν: «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Με βοήθησε από την αρχή. Είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου». Και λίγη ώρα μετά, οι δυο τους απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι αχώριστοι στις τάξεις της Λίβερπουλ, με μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Ο Έλληνας μπακ πέταξε σε διπλανές θέσεις με τον «κολλητό» του στη Λίβερπουλ για τον ιταλικό Βορρά, όπου οι Reds θα αναμετρηθούν με τους Ροσονέρι (7/12, 22:00) και θα έχουν όπως όλα δείχνουν τον «Τσίμι» στην αρχική 11άδα. Την αδελφική selfie με τον Κώστα ανέβασε ο Αιγύπτιος σταρ στον λογαριασμό του στο twitter, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά τη φιλία που έχουν χτίσει την τελευταία διετία στην κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα