Βλαχοδήμος: «Θέλω να μείνω στη Μπενφίκα»

Βλαχοδήμος: «Θέλω να μείνω στη Μπενφίκα»

Βασίλης Μπαλατσός
Βλαχοδήμος: «Θέλω να μείνω στη Μπενφίκα»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βλέπει τον εαυτό του για πολλά χρόνια στο «Ντα Λουζ».

Ουκ ολίγα είναι τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπενφίκα το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να αγωνιστεί σε καλύτερη ομάδα και ανώτερο πρωτάθλημα από το πορτογαλικό. Ο «Όντι» σε συνέντευξη του στη «Stuttgarter Zeitung» έβαλε τέλος στην παραφηλολογία, καθώς όπως τόνισε δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους «Aετούς» της Λισαβόνας.

«Δεν έχω στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μπενφίκα. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2024 που είναι σημαντικό χρονικό διάστημα. Η Μπενφίκα είναι σπουδαίο κλαμπ, κάνει τα πάντα για να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες μόνο στο ποδόσφαιρο. Δουλεύω με τους σωστούς ανθρώπους και είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα έρχονται. Ακόμα άλλωστε δεν είμαι στο μέγιστο επίπεδο που θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο διεθνής κίπερ.

O Βλαχοδήμος μετράει φέτος 14 συμμετοχές με τη Μπενφίκα, έχοντας κρατήσει οκτώ φορές το μηδέν, ενώ έχει δεχτεί μόλις έξι τέρματα. Να επισημάνουμε πως και στα δύο ματς των ομίλων του Champions League που έχει αγωνιστεί φέτος κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα