Βόλφσμπουργκ - Σεβίλλη 1-1: Βαθμό οι Ισπανοί, παράπονα οι Γερμανοί! (vid)

Newsroom
Βόλφσμπουργκ - Σεβίλλη 1-1: Βαθμό οι Ισπανοί, παράπονα οι Γερμανοί! (vid)

bet365

H Βόλφσμπουργκ ήταν καλύτερη, αλλά μια αμφισβητούμενη φάση στο 85' έδωσε την ευκαιρία στη Σεβίλλη να ισοφαρίσει και να πάρει το βαθμό (1-1).

Ισόπαλες 1-1 αναδέιχθηκαν Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη, με τους Γερμανούς να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τους Ισπανούς να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο τέλος για να πάρουν το ματς. Ετσι και οι δυο ομάδες μοιράζονται τη 2η θέση του 7ου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν, ωστόσο η Βόλφσμπουργκ άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 48' μετά από ωραία ανάπτυξη βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με υπέροχο τελείωμα του Στέφεν! Η Σεβίλλη πήρε τον έλεγχο, πίεσε και στο 85' είχαμε τη φάση του ματς.

Ο Γκιλαβογκί έδιωξε τη μπάλα, στη συνέχεια βρήκε τον Λαμέλα και ο διαιτητής είδε μόνος του τη φάση, έδειξε το σημείο του πέναλτι και έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Γάλλο. Ο Ράκιτιτς ευστόχησε και διαμόρφωσε το 1-1. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι Σεβιλιάνοι είχαν μεγάληε ευκαιρία, αλλά η προσπάθεια του Μουνίρ βρήκε το δοκάρι.

Βόλφσμπουργκ: Καστέελς, Εμπαμπού (62' NΜετσά), Λακρουά, Μπορνό, Ρουσιγιόν, Γκιλαβογκί, Αρνολντ, Λουκεμπάκιο, Μπάκου, Στέφεν (74' Βάλσμιντ), Βέγκχορστ (90' Γκέρτχαρντ)

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντ. Κάρλος, Ακούνια (46' Ρέκικ), Φερνάντο, Χορδάν (70' Ρομέρο), Γκόμες, Οκάμπος (74' Μουνίρ), Ράφα Μιρ (53' Ράκιτιτς), Σούσο (46' Λαμέλα)

7ος Ομιλος

Ζάλτσμπουργκ - Λιλ 2-1

Βόλφσμπουργκ - Σεβίλλη 1-1

Βαθμολογία
1. Ζάλτσμπουργκ 2 (3-2) 4
2. Σεβίλλη 2 (2-2) 2
3. Βόλφσμπουργκ 2 (1-1) 2
4. Λιλ 2 (1-1) 1

Επόμενη αγωνιστική 20/10
Ζάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
Λιλ - Σεβίλλη

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα