Αταλάντα – Γιουνγκ Μπόις 1-0: Κορυφή οι Μπεργκαμάσκι (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Αταλάντα – Γιουνγκ Μπόις 1-0: Κορυφή οι Μπεργκαμάσκι (vid)

bet365

Μετά το έπος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Γιούνγκ Μπόις πήγαν να βάλουν τρικλοποδιά και στο Μπέργκαμο, αλλά η Αταλάντα βρήκε το γκολ και με το 1-0 βρέθηκε μόνη στην 1η θέση του 6ου ομίλου.

Την 1η αγωνιστική έκαναν το θαύμα τους. Στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους στο Champions League, οι Γιουνγκ Μπόις νίκησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα μα ανατροπή. Με αυτόν τον αέρα ταξίδεψαν στο Μπέργκαμο, όπου στο μεγαλύτερο μέρος του ματς έδειχναν ότι μπορούσαν να φύγουν από εκεί με τον βαθμό, ώστε να μείνουν μόνοι στην κορυφή του 6ου ομίλου. Τελικά εκεί θα κοιμηθεί η Αταλάντα, η οποία έφτασε στη δύσκολη νίκη 1-0 και θα είναι εκείνη μόνη στα ψηλά του γκρουπ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και ενδεικτικό ήταν ότι τα εντός εστίας σουτ ήταν στο υπέρ τους 13-3. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις. Οχι μέχρι ο Σαπάτα να το πάρει πάνω του και αφού με ωραία ατομική ενέργεια άδειασε δύο αντιπάλους, σέρβιρε το γκολ στον Πεσίνα. Εκείνος με κοντινή προβολή καθάρισε το τρίποντο και σε συνέχεια με την ισοπαλία της πρεμιέρας στη Βιγιαρεάλ, έστειλε την ομάδα του στους τέσσερις βαθμούς.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Τολόι, Ντε Ρουν, Φρόιλερ (90' Κούπμαϊνερς), Γκόσενς (11' Μέλε), Τζαπακόστα (90' Πετσέλα), Πεσίνα (74' Πάσαλιτς), Μαλινόφσκι (74' Μουριέλ), Σαπάτα

Γιουνγκ Μπόις (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Φον Μπάλμοος, Γκαρσία, Χέφτι (84' Μασέιρα), Καμαρά, Μάρτινς, Ν'Γκαμαλό, Σιέρο (69' Μαμπιμπί), Λόπερ, Αμπισχερ (82' Σπίελμαν), Ελία (66' Ρίντερ), Σιεμπατσέ (66' Κανγκά).


6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αταλάντα 4 (3-2)
2. Γιουνγκ Μπόις 3 (2-2)
3. Βιγιαρεάλ 1 (2-2)
4. Μαν. Γιουνάιτεντ 0 (1-2)
* Βιγιαρεάλ και Μαν. Γιουνάιτεντ με ματς λιγότερο


Επόμενη αγωνιστική (20/10)
Γιουνγκ Μπόις- Βιγιαρεάλ
Μαν. Γιουνάιτεντ - Αταλάντα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα