Champions League: Αποκλεισμός για τη Σέλτικ των Ποστέκογλου, Μπάρκα και τη Ραπίντ του Φούντα

Champions League: Αποκλεισμός για τη Σέλτικ των Ποστέκογλου, Μπάρκα και τη Ραπίντ του Φούντα

bet365

H Σέλτικ των Άγγελου Ποστέκογλου, Βασίλη Μπάρκα (έμεινε στον πάγκο) γνώρισε την ήττα στην παράταση από τη Μίντιλαντ και αποκλείστηκε από το Champions League. Ήττα και αποκλεισμός και για τη Ραπίντ Βιέννης του Ταξιάρχη Φούντα στην Πράγα.

Η Μίντιλαντ υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/7) τη Σέλτικ στη ρεβάνς του 1-1 της Γλασκώβης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Άγγελος Ποστέκογλου άφησε στον πάγκο τον Βασίλη Μπάρκα δείχνοντας ότι δύσκολα θα τον εμπιστευτεί για βασικό (ήδη βρίσκεται σε επαφές με τον Τζο Χαρτ).

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Σκωτσέζους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό με την γκολάρα του Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος αρχικά κοντρόλαρε την μπάλα και με εξαιρετικό αριστερό σουτ άφησε άγαλμα τον Γιόνας Λεσλ.

Η Μίντιλαντ έφτασε στην ισοφάριση στο 61ο λεπτό με τον Άγουερ Μάβιλ και η πρόκριση οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η Μίντιλαντ πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Ράφαελ Ονιεντίκα στο 94' και μαζί το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό, όπου θα συναντήσει την Αϊντχόφεν.

Αποκλεισμός και για τον Ταξιάρχη Φούντα, καθώς η Ραπίντ γνώρισε την ήττα (2-0) στην Πράγα από τη Σπάρτα. Ο 26χρονος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά η ομάδα της αυστριακής πρωτεύουσας δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου ματς (2-1).

Ο Κάρλσον άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 16' για τη Σπάρτα, ενώ o Πέσεκ στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που χάρισε τη νίκη στην ομάδα από την πρωτεύουσα της Τσεχίας που διασταυρώνεται με τη Μονακό.

Τόσο η Σέλτικ των Άγγελου Ποστέκογλου, Βασίλη Μπάρκα, όσο και η Ραπίντ Βιέννης του Ταξιάρχη Φούντα υποβιβάστηκαν στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα