Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ελλάδα και πετάει για Μπακού

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ελλάδα και πετάει για Μπακού

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ελλάδα και πετάει για Μπακού

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία του στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα πετάξει για το Μπακού ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το πρόγραμμά τους ενόψει της ρεβάνς του 1-0 του Φαλήρου με τη Νέφτσι Μπακού.

Σύμφωνα μ' αυτό λοιπόν, ο Μαρτίνς κι οι παίκτες του θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο Ρέντη και εν συνεχεία θα πετάξουν για Αζερμπαϊτζάν, όπου και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν απ' αυτό με την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις αποσκευές τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας:

Την Τρίτη (27/7) στις 14:30 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για το Αζερμπαϊτζάν, όπου την Τετάρτη (28/7) θα αναμετρηθεί με τη Νέφτσι Μπακού για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League. Η αποστολή θα επιστρέψει αμέσως μετά από τον αγώνα.

Τρίτη 27/07
9:30 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα)
12:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ματιέ Βαλμπουενά​
14:30 Αναχώρηση της αποστολής για Αζερμπαϊτζάν.

Τετάρτη 28/7
21:00 (Τοπική ώρα) ΝέφτσιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο “Bakcell Arena”.
* Η προπόνηση της Νέφτσι είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 27/7 στις 21:00 τοπική ώρα στο “Bakcell Arena” (ανοιχτή για 15 λεπτά) και η συνέντευξη Τύπου στις 20:30 (τοπική ώρα) επίσης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση (με περιορισμένη παρουσία δημοσιογράφων).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα