Αναλαμβάνει την Μαρσέιγ ο Χόρχε Σαμπαόλι

Αναλαμβάνει την Μαρσέιγ ο Χόρχε Σαμπαόλι

Κώστας Τόπας
Αναλαμβάνει την Μαρσέιγ ο Χόρχε Σαμπαόλι

bet365

Τον πρώτο λόγο για να αναλάβει πόστο στην Μαρσέιγ έχει ο Χόρχε Σαμπαόλι, μετά την άρνηση του Μαουρίτσιο Σάρι να αναλάβει αυτός την τεχνική ηγεσία του γαλλικού συλλόγου.

Μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας Μπόας, η Μαρσέιγ φαίνεται σε αναζήτηση προπονητή. Οι Μασσαλοί αρχικά προσέγγισαν τον άλλοτε τεχνικό της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Κι αυτό διότι ο 62χρονος τεχνικός δεν επιθυμεί να επιστρέψει στους πάγκους στα μέσα της σεζόν. Ετσι, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το «Foot Mercato», στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών και φαίνεται πως κατέληξαν σε αυτή του Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο 60χρονος Αργεντινός προπονητής βρίσκεται στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο και δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβρη. Ωστόσο, εκτιμάται ότι μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Πάντως Μαρσέιγ και Σαμπαόλι βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ κι αρκετό διάστημα και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος τεχνικός ενδέχεται να αναλάβει τα ηνία του γαλλικού συλλόγου μιας και η απάντηση που θα δώσει στους Γάλλους θα είναι θετική.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα