Τιάγκο Σίλβα: «Εγώ και ο Καβάνι αξίζαμε περισσότερο σεβασμό από την Παρί»

Gazzetta team
Τιάγκο Σίλβα: «Εγώ και ο Καβάνι αξίζαμε περισσότερο σεβασμό από την Παρί»

bet365

Πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο πρώην αρχηγός της και νυν αμυντικός της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα.

Σε οκτώ σεζόν παρουσίας στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τιάγκο Σίλβα κατέκτησε 23 τίτλους, τους περισσότερους από τους οποίους σήκωσε πρώτος ο Βραζιλιάνος αμυντικός, όντας ο αρχηγός των πρωταθλητών Γαλλίας.

Παρ' ότι, όμως, υπήρξε παίκτης – σύμβολο της Παρί, έφυγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι και χωρίς ο σύλλογος να του κάνει έστω και μια πρόταση ανανέωσης για... τα μάτια του κόσμου, ως ένδειξη αναγνώρισης για την τεράστια προσφορά του.

«Ποτέ δεν μου πρόσφεραν τίποτα. Ούτε καν ένα «Τιάγκο, δέχεσαι ένα ευρώ για να μείνεις μαζί μας;» Τίποτα εντελώς, το οποίο ήταν πολύ ενοχλητικό» αποκάλυψε στο περιοδικό «FourFourTwo» ο 36χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι.

«Υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό. Ακόμα και εν μέσω πανδημίας, είχαν τρεις μήνες για να σχεδιάσουν έναν αποχαιρετισμό, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ρε φίλε, δεν ήμουν εκεί μια σεζόν ή μερικούς μήνες, αλλά οκτώ χρόνια ως αρχηγός και κατακτήθηκαν αρκετά τρόπαια» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος θεωρεί ότι η Παρί δεν συμπεριφέρθηκε σωστά ούτε στον νυν επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έντινσον Καβάνι.

«Άξιζα πολύ περισσότερο σεβασμό απ' όλο αυτό. Το ίδιο και ο Καβάνι» συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος στόπερ, ξεκαθαρίζοντας βεβαίως ότι «είμαι απόλυτα ευγνώμων για όσα έζησα εκεί. Αφήνοντας στην άκρη το τέλος, ήμουν ευτυχισμένος και πάντα όλοι μου φέρθηκαν καλά».

Ο Σίλβα αποκάλυψε πως έκλεισε η συμφωνία με την Τσέλσι. «Είπα στον μάνατζερ μου ότι μπορούσε να αρχίσει να μου ψάχνει ομάδα, αλλά του απαγόρευσα να μου πει οτιδήποτε μέχρι και μετά τον τελευταίο μας αγώνα στο Champions League. Το πρωί μετά τον τελικό με την Μπάγερν Μονάχου, συνάντησα τυχαία τον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαϊφί στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και μου είπε ότι ο Λεονάρντο (σ.σ. αθλητικός διευθυντής) ήθελε να μου μιλήσει όταν θα γυρνούσαμε στο Παρίσι. Φαντάστηκα τον λόγο, αν και το μυαλό μου ήταν ήδη μακριά από την Παρί» ανέφερε σχετικά.

«Την Δευτέρα μετά τον τελικό (σ.σ. αυτός διεξήχθη Κυριακή), μου τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου για να μου πει ότι υπήρχε μια πρόταση της Τσέλσι στο τραπέζι και ότι είχα μόνο δύο μέρες για να αποφασίσω. Την αποδέχθηκα την επόμενη μέρα, πριν από το ραντεβού μου με τον Λεονάρντο. Αργότερα με ρώτησε αν είχα υπογράψει σε άλλη ομάδα, αλλά δεν ήταν η πιο έξυπνη ερώτηση. Του είπα πως όχι, αλλά ότι είχα δώσει τον λόγο μου στην Τσέλσι και αυτό είχε μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε χαρτί» συμπλήρωσε ο Τιάγκο Σίλβα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα