Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ ο Βίλας Μπόας

Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ ο Βίλας Μπόας

Κώστας Τόπας
Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ ο Βίλας Μπόας

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ θα αποτελέσει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.

Οι Μασσαλοί πλέον βρίσκονται 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας συγκεντρώσει μόνο 32 βαθμούς μετά από 20 αγώνες. Τα αρνητικά αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας, έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης.

Γι' αυτό και το καλοκαίρι ετοιμάζει ριζικές αλλαγές. Μία από αυτές είναι και η απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας Μπόας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας του με τον γαλλικό σύλλογο μιας και στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, θα αποχωρήσει από το τιμόνι της Μαρσέιγ.

«Με την θέση που βρισκόμαστε και τις εμφανίσεις που κάνουμε όλη την σεζόν είναι πολύ λογικό να φύγω το καλοκαίρι, άσχετα με το τι μπορεί να λέει η διοίκηση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα ανανέωσης.

Είναι ένα μονοπάτι που έχουμε συμφωνήσει να βαδίσουμε με την διοίκηση. Δεν υπάρχει θέμα ανανέωσης. Η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει από το μηδέν για την Μαρσέιγ, θα υπάρξει ολοκληρωτική κάθαρση, επομένως δεν υπάρχει θέμα παραμονής μου εδώ».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα