Ναντ: Ο Ντομενέκ ανέλαβε ομάδα μετά από 10 χρόνια! (pic)

Gazzetta team
Ναντ: Ο Ντομενέκ ανέλαβε ομάδα μετά από 10 χρόνια! (pic)

bet365

Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ανέλαβε επίσημα τη Ναντ ως το τέλος της σεζόν κι επιστρέφει έτσι στους πάγκους, 10 χρόνια μετά την αποχώρηση από την εθνική Γαλλίας.

Οι πιο πρόσφατες μνήμες που κρατούν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι από τον Ρεϊμόν Ντομενέκ είναι από το… μπάχαλο που είχε επικρατήσει ανάμεσα σε εκείνον και τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, με συνέπεια τον πρόωρο αποκλεισμό και το τέλος της θητείας του. Από τότε, λοιπόν, έχει να καθίσει σε πάγκο ομάδας ή εθνικής ο Γάλλος coach, ο οποίος στα 68 του επέστρεψε στην ενεργό δράση αναλαμβάνοντας τη Ναντ.

Η ομάδα της Ligue 1 επισημοποίησε τη συνεργασία τους ως το τέλος της περιόδου, μετά την απόλυση του Κριστιάν Γκουρκίφ έπειτα από 8 σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Ντομενέκ θα καθίσει μόλις για 2η φορά στην καριέρα του σε πάγκο συλλόγου, έχοντας περάσει στο παρελθόν μια πενταετία στη Λυών από το 1988 ως το 1993. Έκτοτε, θήτευσε για 11 χρόνια στην Κ-21 των Τρικολόρ και φυσικά μια εξαετία στην Ανδρών (2004-2010).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα