Νιμ – Μαρσέιγ 0-2: Τρίτωσε το καλό (της) και τώρα... Σίτι (vid)

Gazzetta team
Νιμ – Μαρσέιγ 0-2: Τρίτωσε το καλό (της) και τώρα... Σίτι (vid)

bet365

Για πρώτη φορά την φετινή περίοδο, η Μαρσέιγ συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες και τώρα θα επιχειρήσει να... κλέψει από τον Ολυμπιακό την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου του Champions League, η οποία οδηγεί στους «32» του Europa League.

Η εβδομάδα... όνειρο για την Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε. Μετά τις νίκες επί της Ναντ στο πρωτάθλημα (3-1) και του Ολυμπιακού στο Champions League (2-1), η ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας νίκησε και στην έδρα της Νιμ (2-0) και, για πρώτη φορά την φετινή περίοδο, συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες.

Ο Νταρίο Μπενεντέτο, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Ligue 1 (57'), άνοιξε το σκορ, με τον Βαλερί Ζερμέν (84') να σφραγίζει το διπλό που ανέβασε την Ολιμπίκ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την Παρί Σεν Ζερμέν και, μάλιστα, με αγώνα λιγότερο.

Με το μεγαλύτερο σερί νικών της σεζόν, η Μαρσέιγ θα ταξιδέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Μάντσεστερ, όπου κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Σίτι (Τετάρτη 9/12, 22:00, Cosmote Sport 3 HD), θα ψάξει την υπέρβαση για να... κλέψει από τον ισόβαθμο (αλλά καλύτερο στην ισοβαθμία) Ολυμπιακό την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου του Champions League, η οποία οδηγεί στους «32» του Europa League.

Η Νιμ, η οποία παρέμεινε στην 16η θέση της βαθμολογίας και στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αντρές Κούμπας στο 78ο λεπτό.

Ο Βίλας – Μπόας, ο οποίος με τα τελευταία αποτελέσματα πήρε ανάσες στον πάγκο της Μαρσέιγ, χρησιμοποίησε τους: Μανταντά – Σακάι, Άλβαρο, Καλέτα – Τσαρ, Αμαβί – Κουϊζάνς (69' Γκέιγ), Καμαρά (87' Στρόοτμαν), Ρονζιέ (87' Λουίς Ενρίκε) – Σανσόν, Μπενεντέτο (71' Ζερμέν), Παγέ (71' Τοβέν).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα