Equipe: «Ο Λεονάρντο μίλησε με τον πατέρα του Μέσι»

Gazzetta team
Equipe: «Ο Λεονάρντο μίλησε με τον πατέρα του Μέσι»

bet365

Η Παρί έχει μπει δυνατά στη μάχη για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και ο Λεονάρντο επικοινώνησε με τον πατέρα του 33χρονου σταρ για να μάθει τα πάντα!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να επικοινώνησε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι δεν... παίζει μόνη της για τον Αργεντίνο σταρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Equipe, ο αθλητικός διεθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν κάλεσε τον πατέρα του Μέσι, ώστε να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις με τη Μπαρτσελόνα, αλλά και τον ενημερώνει πως οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να κάνουν επίσημη κρούση. Ο Λεονάρντο είχε ζεστή συνομιλία με τον πατέρα του Αργεντίνου σταρ κι ελπίζει σε άμεσες εξελίξεις. Βέβαια, η Equipe υποστηρίζει πως η απάντηση από την πλευρά του Αργεντίνου δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι Γάλλοι.

Θυμίζουμε, πως ο τηλεοπτικός σταθμός της Αργεντινής, TyC Sports αποκάλυψε πως η Παρί έκανε το μεγάλο βήμα και προσέφερε στον Λιονέλ Μέσι συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που καρπώνεται στους Καταλανούς, ενώ υπάρχει και αποζημίωση για τη Μπάρτσα. Τα χρήματα αυτά δεν μπορεί να τα δώσει η Σίτι, αν και ο παίκτης ενδιαφέρεται περισσότερο να συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα