Κορονοϊός - Ligue1: Στα... άκρα κυβέρνηση - Ολάς!

Gazzetta team
Κορονοϊός - Ligue1: Στα... άκρα κυβέρνηση - Ολάς!

bet365

Επίθεση στην κυβέρνηση και ειδικά στην υπουργό Αθλητισμού της χώρας, Ροξάνα Μαρασινανου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λυών για τη διακοπή της σεζόν.
Ο Ζαν Μισέλ Ολάς επιχειρεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει τα δεδομένα. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Parisien», ο πρόεδρος της Λυών απέστειλε επιστολή στους Γάλλους βουλευτές, προκειμένου να λάβει υποστήριξη στον... αγώνα του. «Έχουμε υποβάλει μια πρώτη ένσταση κατά της LFP στο Διοικητικό Δικαστήριο του Παρισιού, μέσω προσωρινών μέτρων. Μπορούμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επανάληψης του πρωταθλήματος, επειδή η απόφαση να σταματήσει η σεζόν βασίστηκε κυρίως σε μια ημερομηνία λήξης που επιβλήθηκε στις 3 Αυγούστου και η οποία δεν υπάρχει» τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του Ολάς.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LIGUE 1 NEWS FEED