Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ 1-3

Gazzetta team
Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ 1-3

bet365

Η Μαρσέιγ πέρασε από την έδρα της Γκινγκάμπ και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ η Καέν διατηρεί ελπίδες παραμονής μετά την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Νις.

Η νίκη ήταν μονόδρομος για την Μαρσέιγ προκειμένου να μείνει σε τροχιά Ευρώπης και οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία έκαναν το καθήκον τους. Με γκολ του Λουίς Γκουστάβο στο 4' οι Μασσαλοί άνοιξαν το σκορ και στο 40' έβαλαν βάσεις νίκης με το 0-2 από τον Οκάμπος, κλείνοντας ιδανικά το ημίχρονο. Το γκολ του Ν'Γκμπακότο στο 56', για το 1-2, έδωσε ελπίδες στην ουραγό Γκινγκάμπ για κάτι καλό, αλλά τελικά αυτό δεν ήρθε ποτέ, αφού η Μαρσέιγ έβαλε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ζερμέν (1-3).

Από εκεί και πέρα, το γκολ του Τζικού στο 74' ήταν αρκετό για να φύγει από τη Νίκαια με τους τρεις βαθμούς η προτελευταία Καέν (0-1) και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, αφού είναι στο -6 από την 17η θέση. Η Μονπελιέ παρέμεινε κοντά στις θέσεις της Ευρώπης με το εκτός έδρας 3-1 επί της Στρασμπούρ (22', 86' Ντελόρτ, 28' Μολέ τα γκολ των νικητών), ενώ σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Νιμ νίκησε με 2-1 την Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Ματζά, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με τα γκολ των Σαβανιέ (πέναλτι στο 16') και Ριπάρ (63').

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα