Ρεν – Μαρσέιγ 1-1

Gazzetta team
Ρεν – Μαρσέιγ 1-1

bet365

Ρεν και Μαρσέιγ έμειναν στο 1-1 και έχασαν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Νίκη για Ναντ, στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό η Τουλούζ.

Η Μαρσέιγ είχε πολύ δύσκολη έξοδο στην έδρα της Ρεν, που παρότι ήταν πιο κουρασμένη λόγω Ευρώπης κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. Οι ρενέ πίεσαν, έψαξαν το γκολ από το 1’ και το βρήκαν στο 7’ με τον Αντρέ. Μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες, όμως το 1-0 στην παρέμεινε.

Στην επανάληψη ήταν η ώρα των Μασσαλών να ανεβάσουν ταχύτητα και στο 56’ έπιασαν την άμυνα των ρενέ στον ύπνο, με τον Ζερμέν να κάνει το 1-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ. Οι παίκτες του Γκαρσία ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στην ανατροπή.

Τρίποντο... ανάσα για Ναντ!
Νίκη ανάσα για τη Ναντ, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μπορντό και άφησε πίσω της τα σενάρια υποβιβασμού, μιας και βρέθηκε στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Τα «Καναρίνια» ήταν καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, είχαν την ουσία, αλλά η λύση δόθηκε από τα μετόπισθεν. Κουλιμπαλί και Λιμπόμπ είχαν ευκαιρίες, αλλά το γκολ της νίκης πέτυχε ο Παλουά στο 51΄έπειτα από ασίστ του Ρονγκιέ.

Το έσωσε στο τέλος η Τουλούζ
Με γκολ στις καθυστερήσεις η Τουλούζ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Καέν κι έκανε ακόμα ένα βήμα παραμονής. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έμειναν χωρίς τρίποντο απο τις 18 Δεκεμβρίου. Η Καέν άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους με γκολ του Κριβέλι, ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση. Στο 90' ο Γκραντέλ διαμόρφωσε το 1-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα