Ο Νάγκελσμαν ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβός προπονητής στον κόσμο

Κώστας Τόπας
Ο Νάγκελσμαν ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβός προπονητής στον κόσμο

bet365

Η Μπάγερν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν προκειμένου ο 33χρονος τεχνικός της Λειψίας, να αναλάβει τα ηνία των Βαυαρών από τη νέα σεζόν.
Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Στην Γερμανία το τελευταίο διάστημα αναφέρουν πως ο επόμενος προπονητής του συλλόγου θα είναι ο 33χρονος τεχνικός της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Βέβαια, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται καθώς σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα οι «ταύροι» έχουν ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Νάγκελσμαν τότε θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Μπάγερν και Νάγκελσμαν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή για την έναρξη της συνεργασίας τους. Αν όμως οι Βαυαροί καταβάλουν το ποσό που αξιώνουν οι «ταύροι» για τον προπονητή τους, δηλαδή 30 εκατ. ευρώ, τότε αυτόματα ο Νάγκελσμαν θα γίνει ο πιο ακριβός προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσει κα τον Αντρέα Βίλας Μπόας, για τον οποίο η Τσέλσι είχε βγάλει από τα ταμεία της 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πόρτο.

Διαβάστε επίσης:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα