Αρμίνια - Ουνιόν 0-0: Έχασαν την ευκαιρία οι Βερολινέζοι (vid)

Gazzetta team
Αρμίνια - Ουνιόν 0-0: Έχασαν την ευκαιρία οι Βερολινέζοι (vid)

bet365

Η Ουνιόν άφησε δύο βαθμούς (0-0) στο Μπίλεφελντ κόντρα στην Αρμίνια και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις. Αλλαγή ο Λημνιός στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Κολωνίας με τη Βέρντερ.

Η Αρμίνια υποδέχτηκε στο Μπίλεφελντ την Ουνιόν για την 24η αγωνιστική της Bundesliga με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε το «σοκ» που ήθελαν οι γηπεδούχοι, καθώς με το βαθμό αυτό παραμένουν εντός επικίνδυνης ζώνης (στη 16η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας).

Οι Βερολινέζοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Βρίσκονται στην 7η θέση με 35 βαθμούς στο -4 από την 6η Ντόρτμουντ και στο -5 από την 5η Λεβερκούζεν.

ΑΡΜΙΝΙΑ (Κράμερ): Ορτέγκα, Μπρίνερ (79' Ντε Μεδίνα), Πίπερ, Νίλσον, Λάουρσεν, Μάιερ (79' Χάρτελ), Πριτλ, Οκουγκάβα, Βλαπ (65' Ντόαν), Κόρδοβα (29' Φόλγκζαμερ), Κλος (79' Σίπλοκ).

ΟΥΝΙΟΝ (Φίσερ): Λίτε, Τρίμελ, Φρίντριχ, Νόχε, Ρίερσον, Ίνγκβαρτσεν (62' Έντο), Πρόμελ, Άντριχ, Μπίλτερ, Κρουζ (85' Γκέντνερ), Ποχγιάνπαλο (62' Μούσα).

Η Κολωνία υποδέχτηκε νωρίτερα τη Βέρντερ με την ομάδα της Βρέμης να ανοίγει το σκορ με τον Σάρτζεντ στο 66ο λεπτό. Ο Χίσντολ πέρασε τον Δημήτρη Λημνιό στο 71ο λεπτό και στο 83ο ο Χέκτορ (επίσης πέρασε ως αλλαγή) ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Κολωνία είναι στην 14η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ στη 12η με 27.

ΚΟΛΩΝΙΑ (Χίσντολ): Χορν, Βολφ, Μέρε, Χορν, Κατέρμπαχ, Σκίρι, Μάιερ, Γιάκομπς (71' Λημνιός), Ρετσμπετσάι (71' Χέκτορ), Τίελμαν (66' Ντρέξλερ), Ντούντα (71' Ντένις).

ΒΕΡΝΤΕΡ (Κόχφελτ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελάσιε, Τόπρακ, Φριντλ, Αουγκούστινσον (90+1' Άγκου), Έγκεσταϊν, Μόχβαλντ (57' Σμιντ), Σάρτζεντ (86' Ζέλκε), Φούλκριγκ (57' Μπίτενκουρτ), Ράσιτσα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα