Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-0: Θέλει σεντόνι και ανέβηκε 3η! (vids)

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-0: Θέλει σεντόνι και ανέβηκε 3η! (vids)

bet365

Η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στη Bundesliga και, με την άνετη νίκη επί της Φράιμπουργκ (3-0), ανέβηκε στη 3η θέση της βαθμολογίας - «Ξεκόλλησε» από την τελευταία τριάδα η Κολωνία (3-1 την Αρμίνια Μπίλεφελντ).

Αν η Βόλφσμπουργκ καταφέρει, στο τέλος της σεζόν, να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League, ίσως θα έπρεπε να στείλει ένα καλάθι με κρασιά και φρούτα στην ΑΕΚ, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της στις αρχές της σεζόν!

Μετά την σφαλιάρα από την Ένωση, οι Λύκοι επικέντρωσαν την προσοχή τους στην Bundesliga, όπου είναι σταθερά πολύ καλοί και, εκμεταλλευόμενοι την αστάθεια των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, ανέβηκαν αισίως στην 3η θέση.

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ ήταν πολύ αποτελεσματική και κόντρα στην Φράιμπουργκ, επικράτησε εντός έδρας με 3-0 (21' Άντονι Μπρουκς, 39' Βέγκχορστ, 85' Γκέρχαρντ) και, πλέον, βρίσκεται μόλις στο -3 από την 2η Λειψία και στο +2 από την 4η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ εκτός πρώτης τετράδας.

Στο έτερο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική, η Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού (έμεινε στον πάγκο) επικράτησε εντός έδρας της Αρμίνια Μπίλεφελντ με 3-1 (10', 28' Βολφ, 63' Ρεχμπετσάι – 73' Κόρδοβα) και «ξεκόλλησε» από την τελευταία τριάδα, στην οποία έστειλε την αντίπαλό της.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα