Σάλκε – Μπάγερν: Ιστορικός Λεβαντόφσκι, σκοράρει σε 8ο σερί ματς εκτός έδρας! (vid)

Gazzetta team
Σάλκε – Μπάγερν: Ιστορικός Λεβαντόφσκι, σκοράρει σε 8ο σερί ματς εκτός έδρας! (vid)

bet365

Ανεπανάληπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός «killer» έκανε το 0-2 κόντρα στη Σάλκε, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που σκοράρει σε 8 σερί παιχνίδια εκτός έδρας κι έτσι έφτασε τα 23 γκολ σε 17 συμμετοχές!

Όταν τα κοσμητικά επίθετα στερεύουν, αρχίζει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga και καθ’ οδόν για να σπάσει το αιώνιο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ σε μία σεζόν (40 γκολ) χρειαζόταν απλά ένα γκολ κόντρα στην ουραγό Σάλκε, για να κατακτήσει τη δική του all-time επίδοση. Και το βρήκε, στο 54ο λεπτό, σκοράροντας από δύσκολη γωνία για το 2-0 της Μπάγερν, με το οποίο σημείωσε το 8ο διαδοχικό παιχνίδι που βρίσκει δίχτυα μακριά από το Μόναχο κι έγραψε ιστορία.

Με εξαίρεση το πρώτο εκτός έδρας ματς στη σεζόν που κατέληξε σε διασυρμό (4-1 κόντρα στη Χόφενχαϊμ), ο Λέβα σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίζεται μακριά από την «Allianz Arena», αρχής γενομένης από το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στις 7 Νοεμβρίου. Η μόνη εξαίρεση ήταν το παιχνίδι κόντρα στην Κολωνία, στο οποίο, όμως, ήταν εκτός αποστολής.

Ταυτόχρονα, έφτασε τα 23 γκολ μετά από 18 αγωνιστικές (!) και συνεχίζει να πλησιάζει την μέχρι πρότινος απλησίαστη επίδοση του «Bomber».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα