Χέρτα - Βέρντερ Βρέμης 1-4: «Πάρτι» στην πρωτεύουσα (vid)

Gazzetta team
Χέρτα - Βέρντερ Βρέμης 1-4: «Πάρτι» στην πρωτεύουσα (vid)

bet365

Η Βέρντερ έκανε φύλλο και φτερό την αδιόρθωτη Χέρτα στο Βερολίνο (1-4) και ξέφυγε στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +6 προσωρινά από τη θέση των μπαράζ.

Τη Ντόρτμουντ την είχε ζορίσει μέχρι τελικά να υποκύψει. Στην έδρα της Λεβερκούζεν «έκλεψε» τον βαθμό, από τη Γκλάντμπαχ λύγισε στο 2ο ημίχρονο. Η Βέρντερ Βρέμης είναι κάτι παραπάνω από αξιόμαχη το τελευταίο διάστημα με τους μεγάλους και ταυτόχρονα φροντίζει να «καθαρίζει» τα ματς με τις ομάδες που βρίσκονται στα ίδια ή χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας. Κι απέναντι στην παραπαίουσα Χέρτα του Μπρούνο Λαμπαντία έστησε πάρτι με εντυπωσιακή τεσσάρα (1-4).

Με τους Σέλκε (10’), Τοπράκ (29’), Μπίτενκουρτ (57’) και Σάρτζεντ (77’) να βρίσκουν όλοι δίχτυα, η ομάδα του Φλόριαν Κόχφελντ διέλυσε τους πρωτευουσιάνους, που βρήκαν μόνο μία πρόσκαιρη απάντηση με τον Κόρδοβα για το 1-2 στο 45+2’. Έτσι, έφτασε τους 21 βαθμούς και απέχει, πλέον, λιγότερο από την 6η θέση, παρά από τη 17η που οδηγεί σε υποβιβασμό (+11 από τη Μάιντς). Προσωρινά και στο +6 από την 16η Κολωνία.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα