Άρσεναλ: Ο Κολάσινατς επέστρεψε ως δανεικός στην Σάλκε

Gazzetta team
Άρσεναλ: Ο Κολάσινατς επέστρεψε ως δανεικός στην Σάλκε

bet365

Μετά από 3,5 χρόνια, ο Σέαντ Κολάσινατς επέστρεψε στην Σάλκε ως δανεικός από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον Ιούλιο του 2017, μετά από πέντε χρόνια πολύ καλής παρουσίας στην Σάλκε, ο Σέαντ Κολάσινατς έφευγε ως ελεύθερος από τους Βασιλικούς Μπλε, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Premier League με την φανέλα της Άρσεναλ.

Τώρα, 3,5 χρόνια αργότερα, ο 27χρονος Βόσνιος αριστερός μπακ – χαφ, τον οποίο δεν υπολόγιζε ιδιαιτέρως στους Κανονιέρηδες ο Μίκελ Αρτέτα (μόλις εννέα συμμετοχές και 727 λεπτά φέτος), επέστρεψε στους Βασιλικούς Μπλε, ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ευτυχισμένος και περήφανος που θα φοράω ξανά την φανέλα των Βασιλικών Μπλε της Σάλκε» δήλωσε ο Κολάσινατς, ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Σάλκε, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Κρίστιαν Γκρος ως τέταρτο διαφορετικό προπονητή τους τελευταίους τρεις μήνες, να «ξεκολλήσει» από τον πάτο της Bundesliga και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Κολάσινατς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ έως το καλοκαίρι του 2022, θα μείνει περισσότερο αξέχαστος για το πώς αντέδρασε σε επίθεση ληστών κατά αυτού και του Μεσούτ Οζίλ, παρά για τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα