Άουγκσμπουργκ – Σάλκε: Τραυματισμός-σοκ για Ουτ, έπεσε αναίσθητος κι αποχώρησε με ορό και κολάρο (vid)

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ – Σάλκε: Τραυματισμός-σοκ για Ουτ, έπεσε αναίσθητος κι αποχώρησε με ορό και κολάρο (vid)

bet365

Μούδιασαν άπαντες στο ματς της Άουγκσμπουργκ κόντρα στη Σάλκε, με τον Μαρκ Ουτ να χάνει τις αισθήσεις του μετά από άσχημη σύγκρουση και πτώση στο χορτάρι και να του χορηγείται ορός προτού αποχωρήσει με το φορείο για το νοσοκομείο.

Σοκαριστικός τραυματισμός, από εκείνους που «παγώνουν» όσους βρίσκονται στο γήπεδο αλλά και τους τηλεθεατές, σημειώθηκε στο Άουγκσμπουργκ-Σάλκε, με άτυχο τον Μαρκ Ουτ.

Ο επιθετικός των Βασιλικών Μπλε σωριάστηκε στο έδαφος μετά τη σύγκρουση με τον αμυντικό των Βαυαρών, Φέλιξ Ουντοκάι και στην πτώση του προσγειώθηκε εντελώς άτσαλα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως να σημάνει «συναγερμός» στα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων.

Άπαντες οι παίκτες και οι προπονητές «μούδιασαν» καθώς δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, με ορισμένους συμπαίκτες του να βοηθούν το ιατρικό επιτελείο και μάλιστα τον Μασκαρέλ να κρατάει τον ορό που του χορηγήθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς διακόπηκε για 7-8 λεπτά και ο Γερμανός στράικερ αποχώρησε με το φορείο φορώντας κολάρο, δεχόμενος το χειροκρότημα από όσους βρίσκονταν στη «WWK Arena». Ευτυχώς, η κατάστασή του, πλέον, είναι σταθερή, ο παίκτης ανταποκρίνεται κανονικά στο περιβάλλον και βρίσκεται καθ’ οδόν στο νοσοκομείο με τον γιατρό της Σάλκε, όπως ενημέρωσε μέσω twitter ο σύλλογος.

Δείτε το βίντεο του σοκαριστικού τραυματισμού:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα