Μπάγερν – Λειψία 3-3: Ματσάρα και... ζόρικη βαυαρική κορυφή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν – Λειψία 3-3: Ματσάρα και... ζόρικη βαυαρική κορυφή (vid)

bet365

Το Μπάγερν – Λειψία ήταν εξαιρετικά χορταστικό, νικητή δεν είχε, αλλά αμφότερες βγήκαν με θετικό παρονομαστή, καθώς οι Βαυαροί κράτησαν την 1η θέση και οι φιλοξενούμενοί τους έμειναν στο -2.

Ηταν σούπερ παιχνιδάρα. Οπως αναμενόταν δηλαδή. Δικαίωσε εύκολα τις προσδοκίες για πολλά γκολ, θέαμα και ασταμάτητο ρυθμό. Οι δύο καλύτερες ομάδες της Bundesliga έπαιξαν ως τέτοιες. Τουλάχιστον επιθετικό, μιας και αμυντικά Μπάγερν και Λειψία εμφάνισαν σοβαρά αμυντικά κενά. Το τελικό 3-3 αφήνει χαμόγελα και στις δύο. Στους φιλοξενούμενους επειδή προηγήθηκαν έκαναν ανατροπή και έμειναν στο -2 και φυσικά στους Βαυαρούς που κράτησαν δική τους την κορυφή σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού.

Οι Ταύροι είδαν τον Ν'Κουνκού (19') να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, να περνάει και τον Νόιερ και να ανοίγει το σκορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι το γύρισαν με το που πέρασε ως ανγκαστική αλλαγή στο ματς ο Μουσιάλα. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο 25', στο 30' ισοφάρισε και πέντε λεπτά αργότερα, σε έναν υπέροχο συνδυασμό, εκείνος πέρασε πάσα κάτω από τα πόδια αντιπάλου και στο τέλος ο Μίλερ έκανε το 2-1. Και στα δύο γκολ η ασίστ ήταν του Κομάν.

Μόνο που το παιχνίδι είχε αποκτήσει τρελό γκάζι και στο 36' ισοφάρισε η Λειψία με τέλειο κοντρόλ και εκτέλεση του Κλάιφερτ. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Φόρσμπεργκ έγραψε το 2-3 (48'). Οι πρωταθλητές πάντως έφτασαν στο 3-3 με τον Κομάν να... κερνάει για τρίτη φορά στο παιχνίδι και τον Μίλερ να σκοράρει με κεφαλιά.

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (83' Ρίτσαρντς), Ζίλε, Αλάμπα, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ (25' Μουσιάλα), Γκορέτσκα, Κομάν (83' Ντάγκλας Κόστα), Σανέ (64' Γκνάμπρι), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάσι, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Μουκιελέ (72' Ντάνι Ολμο), Ανχελίνιο, Χαϊντάρα (78' Σέρλοθ), Ζάμπιτσερ (72' Καμπλ), Ανταμς, Κλάιφερτ (78' Ορμπάν), Ν'Κουνκού, Φόρσμπεγκ (62' Πόουλσεν).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα