Κάριους: Δανεικός στην Ουνιόν, «χαρές» στη Λίβερπουλ (pic & vid)

Gazzetta team
Κάριους: Δανεικός στην Ουνιόν, «χαρές» στη Λίβερπουλ (pic & vid)

bet365

Το «βαρίδι» που λέγεται Λόρις Κάριους δεν θα επιβαρύνει τη Λίβερπουλ τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, με την Ουνιόν Βερολίνου να ανακοινώνει τον δανεισμό του 27χρονου Γερμανού κίπερ.

Ικανοποίηση πρέπει να επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ, αφού ο Λόρις Κάριους βρήκε τον επόμενο σταθμό του τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Γερμανός κίπερ, ο οποίος μετά τον τελικό του Champions League το 2018 έχει στιγματιστεί ανεπανόρθωτα στο κοινό των Reds κι όχι μόνο, επέστρεψε έστω και προσωρινά στη Bundesliga για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία ανακοίνωσε τον δανεισμό του ως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, ο 27χρονος θα έχει την ευκαιρία μετά από μια αρνητική διετία και στη Μπεσίκτας, να βρει χρόνο συμμετοχής και να ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία, μήπως και η Λίβερπουλ μπορέσει το ερχόμενο καλοκαίρι να τον πουλήσει σε αξιοσέβαστη τιμή όσο είναι καιρός, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν επίσης οι Μονπελιέ και το αντίπαλο δέος της γερμανικής πρωτεύουσας, Χέρτα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα