Κόβατς: «Δεν ζηλεύω που πέτυχε ο Φλικ στην Μπάγερν»

Κόβατς: «Δεν ζηλεύω που πέτυχε ο Φλικ στην Μπάγερν»

Κώστας Τόπας
Κόβατς: «Δεν ζηλεύω που πέτυχε ο Φλικ στην Μπάγερν»

bet365

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Νοεμβρίου όταν Μπάγερν και Νίκο Κόβατς, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Τότε οι Βαυαροί άλλαξαν σελίδα και μπήκαν στον δρόμο των επιτυχιών.

Η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει τον Χάνσι Φλικ πρώτο προπονητή του συλλόγου και να πορευτεί μέχρι να βρει κάποιον άλλο στην θέση του. Παρ' όλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός, κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μπάγερν αλλά και να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τρεμπλ.

Ο Νίκο Κόβατς, μέσω των δηλώσεων του, δήλωσε πως αυτός ήταν που πρότεινε τον Φλικ για την θέση του προπονητή ενώ τόνισε πως δεν ζηλεύει για την επιτυχία του συνάδελφου του.

«Ο Χάνσι έκανε εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα δεν έχασε σε ολόκληρο το δεύτερο μισό της χρονιάς και μάλιστα, σκόραρε 100 γκολ. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο αποδεικνύει την υπογραφή του. Δεν μπορούν πολλοί να καταφέρουν το τρέμπλ, εκτός βέβαια και αν παίζουν PlayStation. Δεν ζηλεύω τον Φλικ. Το αντίθετο μάλιστα. Εγώ τον οδήγησα στο σύλλογο, έτσι ώστε μετά να μπορούσα και εγώ να προχωρήσω. Ήταν δική μου ιδέα η πρόσληψη του Φλικ. Συναντήθηκα με τον αδερφό μου τον Ρόμπερτ και πήγαμε στον Ούλι Χένες. Ο Ούλι είχε ακριβώς την ίδια σκέψη με μένα, οπότε συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα