Ρουμενίγκε: «Πρέπει να δοθεί η Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι»

Ρουμενίγκε: «Πρέπει να δοθεί η Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι»

Κώστας Τόπας
Ρουμενίγκε: «Πρέπει να δοθεί η Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν. Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ζήτησε από τους υπεύθυνους του France Football να αναθεωρήσουν την απόφασή τους να μην υπάρξει βράβευση για τον κορυφαίο της χρονιάς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, πάρθηκε η απόφαση για πρώτη φορά από το 1956, πως φέτος, το 2020 λόγω και του κορονοϊού που συντάραξε την ανθρωπότητα, δεν θα υπάρξει απονομή της «Χρυσής Μπάλας».

Η συγκεκριμένη απόφαση, φαίνεται πως δεν άρεσε σε πολλούς. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, μέσω των δηλώσεων του, τόνισε πως θα πρέπει να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, προκειμένου να πειστούν οι υπεύθυνοι του «France Football» και να απονείμουν το βραβείο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η «Χρυσή Μπάλα» θα πρέπει να πάει στον έμπειρο επιθετικό των Βαυαρών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Ίσως είναι ακόμη πιθανό να δοθεί το βραβείο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή. Εξαιρουμένης της Γαλλίας, όλες οι άλλες μεγάλες χώρες ολοκλήρωσαν τα πρωταθλήματά τους. Ίσως να πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο της UEFA για να προσπαθήσει να πείσει το France Football. Με τη σεζόν που έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αξίζει να πάρει το βραβείο» .

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα