Ίνγκολσταντ – Νυρεμβέργη 3-1: Παραμονή – θαύμα για τον Μαυροπάνο! (vid)

Ίνγκολσταντ – Νυρεμβέργη 3-1: Παραμονή – θαύμα για τον Μαυροπάνο! (vid)

Gazzetta team
Ίνγκολσταντ – Νυρεμβέργη 3-1: Παραμονή – θαύμα για τον Μαυροπάνο! (vid)

bet365

Με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Νυρεμβέργη του Ντίνου Μαυροπάνου γνώρισε «χρυσή» ήττα από την Ίνγκολσταντ (3-1) και παρέμεινε στην δεύτερη κατηγορία, χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ.

Με τον καλύτερο, έστω και δραματικό, τρόπο ολοκληρώθηκε η θητεία του Ντίνου Μαυροπάνου στη Νυρεμβέργη, όπου ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν ως δανεικός από την Άρσεναλ τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Μαυροπάνος, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, είδε από την εξέδρα την ομάδα του να ηττάται με 3-1 στην έδρα της Ίνγκολσταντ στο δεύτερο μπαράζ, αλλά να επιτυγχάνει την παραμονή στην δεύτερη κατηγορία με το εκτός έδρας γκολ, αφού στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 2-0.

Η παραμονή, μάλιστα, ήρθε με τον πλέον δραματικό τρόπο, αφού οι γηπεδούχοι σημείωσαν τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά (53' Κούτσκε, 62' Σρεκ, 66' Κράουζε) και είχαν σκορ ανόδου, το οποίο κρατούσαν μέχρι το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο Φάμπιαν Σλόισενερ πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν η Νυρεμβέργη για να πανηγυρίσει την πιθανότατα πιο δραματική παραμονή της ιστορίας της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα