Σανέ: Επίσημα στη Μπάγερν Μονάχου (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σανέ: Επίσημα στη Μπάγερν Μονάχου (vid)

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου μετά τη... γκάφα με την κυκλοφορία των φωτογραφιών του Σανέ, ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι το πρωί της Παρασκευής.

Οι Βαυαροί επισημοποίησαν την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ, για τον οποίο διέθεσαν περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον πάρουν από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πριν από λίγο καιρό ο παίκτης είχε ενημερώσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ότι δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του, ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι να πάει στο Μόναχο, κλήθηκε να ξεπεράσει έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο γόνατο και πλέον πέτυχε αυτό που ήθελε.

Ο Σανέ από το πρωί της Παρασκευής είναι κι επίσημα παίκτης της Μπάγερν για τα επόμενα πέντε χρόνια...

«Είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά και θα μας δυναμώσει μαζί με τους Γκνάμπρι και Κομάν» είπε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς για τον ποδοσφαιριστή.

«Γεννημένος και μεγαλωμένος στην περιοχή του Ρουρ, έγινε επαγγελματίας στη Σάλκε, έκανε το επόμενο βήμα στο Μάντσεστερ και τώρα είναι εδώ!» αναφέρει το βίντεο της παρουσίασής του.

Το βράδυ της Πέμπτης, πάντως, κυκλοφόρησαν κατά λάθος οι φωτογραφίες της μεταγραφής στα social media, πράγμα που δεν είχε υπολογίσει η Μπάγερν και για τον λόγο αυτό απολογήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα