Μπάγερν Μονάχου: Τριπλή επέκταση με 50% περικοπή αποδοχών

Μπάγερν Μονάχου: Τριπλή επέκταση με 50% περικοπή αποδοχών

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Τριπλή επέκταση με 50% περικοπή αποδοχών

bet365

Ιβάν Πέρισιτς, Φιλίπε Κουτίνιο και Άλβαρο Οδριοθόλα επέκτειναν τους δανεισμούς τους στην Μπάγερν έως το τέλος της σεζόν, αλλά με γενναία περικοπή στις απολαβές τους.

Δεν σταματάει να κλείνει συμφωνίες η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, η οποία απέκτησε τον Τανζί Κουασί, ανακοίνωσε τον Αλεξάντερ Νίμπελ και ουσιαστικά έχει καπαρώσει τον Λιρόι Σανέ.

Οι Βαυαροί, ώστε να μην πειραχθεί ούτε.. τρίχα από το ρόστερ που κατέκτησε ήδη το πρωτάθλημα και κυνηγάει το τρεμπλ, επέκτειναν τους δανεισμούς των Ιβάν Πέρισιτς (από Ίντερ), Φιλίπε Κουτίνιο (από Μπαρτσελόνα) και Άλβαρο Οδριοθόλα (από Ρεάλ Μαδρίτης).

Η Μπάγερν, όμως, ελέω και της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, εξασφάλισε ότι οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν περικοπή της τάξεως του 50% στους μισθούς τους, για τους επόμενους δύο μήνες.

Από τους τρεις, άλλωστε, μόνο ο Κροάτης εξτρέμ έχει πιθανότητες για να παραμείνει στο Μόναχο μετά το τέλος της σεζόν, αφού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και ο Ισπανός δεξιός μπακ δεν έπεισαν ότι αξίζουν αγοράς από τον γερμανικό σύλλογο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα