Ο Ρόμπεν προπονείται με την Μπάγερν και σκέφτεται επιστροφή! (pic & vid)

Ο Ρόμπεν προπονείται με την Μπάγερν και σκέφτεται επιστροφή! (pic & vid)

Gazzetta team
Ο Ρόμπεν προπονείται με την Μπάγερν και σκέφτεται επιστροφή! (pic & vid)

bet365

Ο Άριεν Ρόμπεν έπιασε δουλειά στο προπονητικό κέντρο της αγαπημένης του Μπάγερν κι άφησε υποσχέσεις για να επανέλθει από την απόσυρση, αποκλείοντας, όμως, την επιστροφή του στους Βαυαρούς.

Σκηνές από αυτό που αποκαλούσαν κανονικότητα για μια δεκαετία ξαναζούν οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι υποδέχθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας έναν all-time θρύλο.

Ο Άριεν Ρόμπεν, έναν χρόνο μετά την απόσυρση του από τα γήπεδα, εμφανίστηκε στο «σπίτι» του και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου της καρδιάς του, βάζοντας μάλιστα πλώρη για ενδεχόμενο comeback στο ποδόσφαιρο!

Μιλώντας στο «Sport1» για την επάνοδο του στις προπονήσεις και το αν σκέφτεται να βγει από την απόσυρση στα 36 του χρόνια, ο Ολλανδός μύθος δήλωσε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θέλω να πω ναι ή όχι για τώρα», αλλά φρόντισε να γειώσει άμεσα τους φίλους των Βαυαρών που νοσταλγούν τον τρόπο που συνέκλινε προς τον άξονα από τη δεξιά πτέρυγα:

«Θα πρέπει να σας απογοητεύσω. Η επιστροφή μου στην Μπάγερν είναι 100% αδύνατη». Πάντως, βάσει και των φωτογραφιών που ανάρτησε η Μπάγερν στο twitter, αλλά και των όσων ανέφερε ο ίδιος, δείχνει πως σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όχι μόνο δεν υστερεί αλλά πληροί και τις προϋποθέσεις για να πάρει την απόφαση και να τον ξαναδούμε στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα