Ο Μίλερ αποθέωσε Χάβερτς και τον περιμένει στη Μπάγερν

Κώστας Τόπας
Ο Μίλερ αποθέωσε Χάβερτς και τον περιμένει στη Μπάγερν

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάι Χάβερτς ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος τόνισε πως θα ήθελε να δει τον νεαρό μέσο της Λεβερκούζεν δει με τη φανέλα της Μπάγερν, ωστόσο λόγω της πανδημίας είναι αρκετά δύσκολο αυτό το σενάριο.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ δήλωσε ότι είναι "λίγο παράδοξο" να μιλάμε για νέες μεταγραφές, από τη στιγμή που οι ομάδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα, εξαιτίας της κρίσης που ξέσπασε, εξαιτίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του Κάι Χάβερτς, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον δει με τη φανέλα των Βαυαρών.

«Την τελευταία φορά που ήμουν με την Εθνική ομάδα, είχα την ευχαρίστηση να προπονούμαι και να παίζω μαζί του. Ο Κάι Χάβερτς είναι ένας εξαιρετικά καλός ποδοσφαιριστής και ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα στην Ευρώπη. Έχει υπέροχες ιδιότητες και φυσικά η Μπάγερν θέλει πάντα να έχει παίκτες που διαθέτουν ταλέντο και προοπτικές.

Είναι επίσης λίγο παράδοξο ότι οι άνθρωποι επιμένουν να μιλάνε για νέες μεταγραφές και ταυτόχρονα οι ομάδες να εξοικονομούν μισθούς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα